IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Enqueue and drag drop not working, possible problem: columnsui settings
John Doe
post Jun 29 2009, 12:25
Post #1





Group: Members
Posts: 233
Joined: 6-January 04
Member No.: 11006



Hi,
after the weekend I couldn't use enqueue/play context menu on folders anymore. Drag'n'drop doesn't work likewise. Files are getting processed but don't appear in the playlist. With a clean install everything is fine and with all the comps and settings copied over it's still fine. Problem occures when I copy the foobar.cfg or import fcl of my columnsUI layout. Switching to Default User Interface doesn't help.
Any idea what could cause this? I'd want to rescue my layout!

JD
Go to the top of the page
+Quote Post
Robertina
post Jun 29 2009, 14:36
Post #2





Group: Members
Posts: 1220
Joined: 4-January 09
Member No.: 65169



QUOTE (John Doe @ Jun 29 2009, 21:25) *
Files are getting processed but don't appear in the playlist. With a clean install everything is fine and with all the comps and settings copied over it's still fine. Problem occures when I copy the foobar.cfg

I am no expert to that but two spontaneous ideas I have:
  • Have you set accidentally adding-restrictions (Preferences / General / Adding new files)?
  • Are the new files added but send to a playlist which doesn't get the focus?
Also you could make hardcopies of the relevant foobar-settings ("alt + print" for the active window only) of both working and not working configuration. Comparing them you should be able to find the responsible setting causing the problem.

Robertina.
Go to the top of the page
+Quote Post
John Doe
post Jun 29 2009, 15:10
Post #3





Group: Members
Posts: 233
Joined: 6-January 04
Member No.: 11006



both questions must be answered: no!

I compared the columnsui configs but no difference!

thx for answering.

jd
Go to the top of the page
+Quote Post
John Doe
post Jun 29 2009, 15:31
Post #4





Group: Members
Posts: 233
Joined: 6-January 04
Member No.: 11006



ok found the error. to err is human.

wildcard means ALL!! learned that now..."Exclude File Types: [*]"

thx for reading.
Go to the top of the page
+Quote Post
Robertina
post Jun 29 2009, 16:47
Post #5





Group: Members
Posts: 1220
Joined: 4-January 09
Member No.: 65169



QUOTE (John Doe @ Jun 30 2009, 00:31) *
wildcard means ALL!! learned that now..."Exclude File Types: [*]"

Problem is solved, fine.  smile.gif

Be aware that the media library has a similar dialog to include or exclude files (Preferences / Media Library -> File Types).

Robertina.
Go to the top of the page
+Quote Post
Jibcutter
post Oct 18 2012, 05:35
Post #6





Group: Members
Posts: 1
Joined: 18-October 12
Member No.: 103929



I am still having this issue. I checked my exclusions and for some reason I also had the "*" for some reason out of the blue. I've always been able to drag and drop without issue for over 6 months + since I started using foobar. I run foobar in admin mode which I've always done. This is windows 7 64-bit.

Screens of my exclusions (or lack there-of)....





And my 'Forbidden' cursor when I try to drag in a file from windows explorer....




Any help/suggestions would be greatly appreciated.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th April 2014 - 15:53