IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

31 Pages V  « < 29 30 31  
Reply to this topicStart new topic
Foo_uie_albumart, Very simple album art panel
Ana
post Apr 19 2006, 20:12
Post #751





Group: Members
Posts: 11
Joined: 19-April 06
Member No.: 29768



Please forgive if I've missed something - I've searched both this topic and the forum, and neither turned up the answer. The question's so basic, I'm almost embarrassed to ask, so I assume it's been answered already - just point me to the post if so smile.gif

How do I get the album art panel to display in foobar v9??? The method that worked in 0.8 doesn't any more (the "Panels" menu gainsayed by right-clicking on the sidebar just shows me the playlist switcher, and nothing else). I cannot find any option to display it anywhere else, and I've right-clicked everywhere I can think of, in case it's moved menu.

I'm using the latest dll, downloaded to my components folder. What else do I need to do?
Go to the top of the page
+Quote Post
gfngfgf
post Apr 20 2006, 01:53
Post #752





Group: Members
Posts: 899
Joined: 2-November 04
Member No.: 17951



Ana: first, there is a new thread for the albumart component. This thread really should not be used anymore. Please make sure you get the latest version of uie_albumart for v0.9 from here.

Second, the new version of Columns UI still has the sidebar, but there is also a new, more powerful "Layout" system, available in "Preferences->Columns UI->Layout". Check the Columns UI thread and wiki for more information.
Go to the top of the page
+Quote Post
Ana
post Apr 20 2006, 11:31
Post #753





Group: Members
Posts: 11
Joined: 19-April 06
Member No.: 29768



Whoops, I thought this thread was the one linked to from the wanted_ports thread. My apologies. I'll, ah, go and sink quietly into this nice hole...

And apologies again, because I should have mentioned that I can't figure *that* out either, it just looks very similar to v0.8 I redownloaded Columns UI when the final v0.9 came out, I'll go and check if there's a later version I'm missing. Thanks smile.gif

EDIT: Oooo... AJAX. Very swiss smile.gif

This post has been edited by Ana: Apr 20 2006, 11:31
Go to the top of the page
+Quote Post
Ana
post Apr 20 2006, 11:43
Post #754





Group: Members
Posts: 11
Joined: 19-April 06
Member No.: 29768



For future reference: I was running an outdated version of Columns UI - dated 03/03/06 instead of 22/03/06. Now both the panel and layout system work fine.
Go to the top of the page
+Quote Post
Sperber
post Apr 20 2006, 15:52
Post #755





Group: Members
Posts: 18
Joined: 4-August 04
From: Vienna
Member No.: 16018



Maybe it's a silly Question, but: Is it possible to use two Album Art Panels with different preferences. E.g. when I listen to a sampler, I want to see the Album Cover in one Panel and a pic of the Artist of the current Track in the second Panel. Like in the picture below.

Thx

Claus

Go to the top of the page
+Quote Post
Eztli
post Apr 21 2006, 03:34
Post #756





Group: Members
Posts: 1
Joined: 21-April 06
Member No.: 29833



Can someone please explain how to use uie_albumart in the sidebar thing? I don't know how to use foobar's skinning properly, so I am stuck without albumart.
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinsou
post Apr 21 2006, 10:51
Post #757





Group: Members
Posts: 165
Joined: 27-May 05
Member No.: 22338



QUOTE (Eztli @ Apr 21 2006, 04:34 AM) *
Can someone please explain how to use uie_albumart in the sidebar thing? I don't know how to use foobar's skinning properly, so I am stuck without albumart.

right click on sidebar's title and choose Album art. Or play a bit with splitters in preferences/ColumnsUI/layout
Go to the top of the page
+Quote Post
Slourte
post Apr 23 2006, 01:07
Post #758





Group: Members
Posts: 35
Joined: 30-December 05
Member No.: 26752



QUOTE (Sperber @ Apr 20 2006, 09:52 AM) *
Maybe it's a silly Question, but: Is it possible to use two Album Art Panels with different preferences. E.g. when I listen to a sampler, I want to see the Album Cover in one Panel and a pic of the Artist of the current Track in the second Panel. Like in the picture below.

Thx

Claus



I tried to edit the source code to have an artist picture panel but I never succeeded. But I'm pretty sure someone with good programming skills could do that easily.

Anyone interested?
Go to the top of the page
+Quote Post
artgas
post Apr 23 2006, 14:42
Post #759





Group: Members
Posts: 1
Joined: 14-April 06
Member No.: 29528



is this the lastest verson on the 1st floor??

does it support the lastest version of foobar0.91 final?
Go to the top of the page
+Quote Post
Seldaek
post Apr 23 2006, 15:07
Post #760





Group: Members
Posts: 134
Joined: 7-October 05
From: Belgium
Member No.: 24935



No and no, find the last version here, and other 0.9x plugins there
Go to the top of the page
+Quote Post
waileongyeo
post Apr 24 2006, 14:27
Post #761





Group: Members
Posts: 101
Joined: 23-November 04
Member No.: 18278



OR modified to support CD cover in matroska container (based on the latest version v0.15 at http://stephan.kochen.nl/proj/foobar2000.html):
foo_uie_albumart_mka (albumart mod to read matroska covers) v0.1516
http://tmp.reharmonize.net/foobar/
=>http://tmp.reharmonize.net/foobar/foo_uie_albumart_mka_0.1516.zip
Go to the top of the page
+Quote Post
azerty1234
post May 9 2006, 19:26
Post #762





Group: Members
Posts: 9
Joined: 7-May 06
Member No.: 30525



QUOTE
I tried to edit the source code to have an artist picture panel but I never succeeded. But I'm pretty sure someone with good programming skills could do that easily.

Anyone interested?


I have the same request. I don't know how to make a double album_art panel so please somebody who can write programs please find out for us.
Go to the top of the page
+Quote Post
parive3
post May 28 2006, 00:22
Post #763





Group: Members
Posts: 54
Joined: 22-June 04
Member No.: 14831



Is there some wiki page with help full info on how to get code for the album location.
I don't want to read 31 pages looking for it.

I want to get it to use the first the first 6 letters of the album and then look for in my cover directory for the cover with a filename that has the first 6 letters of the album at the start of the file name.

eg. Album - GTA San Andreas KJah

looks for GTA San*.jpg

D:\My Mp3s\Album Cover\$substr(%album%,1,6).jpg

Hoping it would pick up
GTA San Andreas.jpg


Also how come this component has no "About" dialog box i.e. to get the version number?.
Go to the top of the page
+Quote Post
gfngfgf
post May 28 2006, 00:35
Post #764





Group: Members
Posts: 899
Joined: 2-November 04
Member No.: 17951



wiki page

Also, please use the discussion thread for the updated version of this plugin.

You're very close with what you have. I believe you'll want to try:

CODE
D:\My Mp3s\Album Cover\$substr(%album%,1,6)*.jpg

You can get component version numbers from the "Components" section of foobar2000's preferences.
Go to the top of the page
+Quote Post
parive3
post May 28 2006, 00:50
Post #765





Group: Members
Posts: 54
Joined: 22-June 04
Member No.: 14831



QUOTE (gfngfgf @ May 28 2006, 09:35) *
Also, please use the discussion thread for the updated version of this plugin.

You're very close with what you have. I believe you'll want to try:

CODE
D:\My Mp3s\Album Cover\$substr(%album%,1,6)*.jpg

You can get component version numbers from the "Components" section of foobar2000's preferences.


I actually used the * I left it out on the post. Anyway it didn't work. Thanks I will post it on the new thread.
Thanks
Go to the top of the page
+Quote Post
unebaguettesvp
post Dec 24 2006, 18:23
Post #766





Group: Members
Posts: 3
Joined: 24-December 06
Member No.: 38954



hi! i'm a newbie. is there any way for this plugin to ONLY display the album art of what is playing? if no song is playing, and i click on a song in a playlist, it shows the album art of that song. i would like it to be blank if no song is playing, no matter what song i click on in a playlist. thanks in advance!

thank you for the plugin!!
Go to the top of the page
+Quote Post
tengjack
post Jan 10 2007, 10:09
Post #767





Group: Members
Posts: 2
Joined: 10-January 07
Member No.: 39503



Hi, I have a problem with album art in an upper folder
e.g "C:\MP3\ABC\cover.jpg" and the MP3 is inside "C:\MP3\ABC\CD1\11.mp3"

i tried with the following source but it won't work, does anybody has any idea what went wrong
Thanks.
CODE
$replace(%path%,%filename_ext%,)cover.jpg
-$replace(%path%,%filename_ext%,)..\cover.jpg
Go to the top of the page
+Quote Post
rouge
post Jan 10 2007, 11:59
Post #768





Group: Members
Posts: 102
Joined: 5-May 06
From: Minneapolis, MN
Member No.: 30448



Just as a reminder, there's still that problem with the alignment of an image when padding is ON and centering is OFF.

One more thing, too. When you right-click in the panel and select `open directory,' it opens the containing directory of the currently playing song, without regard.

ciao

This post has been edited by rouge: Jan 10 2007, 12:07
Go to the top of the page
+Quote Post
Purple Monkey
post Jan 10 2007, 16:16
Post #769





Group: Members
Posts: 473
Joined: 25-June 05
Member No.: 22962



QUOTE (tengjack @ Jan 10 2007, 09:09) *
CODE
-$replace(%path%,%filename_ext%,)..\cover.jpg


You can't use '..\' '.\' in the filenames, try:
CODE
-$replace(%path%,%directory%'\'%filename_ext%,)*
Go to the top of the page
+Quote Post
tengjack
post Jan 11 2007, 06:48
Post #770





Group: Members
Posts: 2
Joined: 10-January 07
Member No.: 39503



QUOTE (Purple Monkey @ Jan 10 2007, 09:16) *
QUOTE (tengjack @ Jan 10 2007, 09:09) *

CODE
-$replace(%path%,%filename_ext%,)..\cover.jpg


You can't use '..\' '.\' in the filenames, try:
CODE
-$replace(%path%,%directory%'\'%filename_ext%,)*




Thank you very much smile.gif
it works
Go to the top of the page
+Quote Post
akuma
post Oct 17 2007, 20:13
Post #771





Group: Members
Posts: 29
Joined: 24-September 07
Member No.: 47303



hi!
i've been using this plugin for quite a time now and there was always this problem my (marginal) titlefomatting skills just couldn't solve.. but other than that it works like a charm for me!
well however, i can't seem to figure out how to make albumart translate a "-" in a filename into to a ":" though.. some album tags include ":" in their names but naturally windows doesn't let me put it into a filename so.. yeah..

i'd be thankful if somebody could help me..

anyways, thanks a mill for the plugin though!

This post has been edited by akuma: Oct 17 2007, 20:13
Go to the top of the page
+Quote Post
zmur
post Jan 2 2008, 22:57
Post #772





Group: Members
Posts: 119
Joined: 2-February 06
Member No.: 27497



here's the source file for my album art

$if(%path%,,images\logo.png)
$replace(%path%,%filename_ext%,)*.jpg
-$if($stricmp($left(%path%,7),'http://'),'images\radio.png',)
--$if($stricmp($left(%codec%,4),cdda),images\cdrom.png,)
--images\default.*


i'm using version 0.2.7.1 , it worked fine in 0.2.6
I use foobar 0.9.5 (the newest/final version)

is there anything that can be done or do i have to use older foo_uie_albumart version ?
Go to the top of the page
+Quote Post
pepoluan
post Jan 4 2008, 19:58
Post #773





Group: Members
Posts: 1455
Joined: 22-November 05
From: Jakarta
Member No.: 25929



For those of you who doesn't realize it...

Please be informed that The Latest (Updated) Album Art Plugin is now maintained by gfngfgf, and you can find it here:
http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....;p=525016&#

The discussion follows that post, naturally.

And also please check out HAK's article on The Latest (Updated) Album Art Plugin here:
http://wiki.hydrogenaudio.org/index.php?ti...lbumart%29#Link

Your welcome.


This post has been edited by pepoluan: Jan 4 2008, 20:00


--------------------
Nobody is Perfect.
I am Nobody.

http://pandu.poluan.info
Go to the top of the page
+Quote Post

31 Pages V  « < 29 30 31
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th April 2014 - 09:53