IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 Tech Support Forum Rules

Please read foobar2000 Tech Support Forum Rules before posting and comply with all the points.
Failure to provide all the information pointed out in the above document in your post is considered wasting other people's time and in extreme cases will lead to your topic getting locked without a reply.


See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

device ID error, help with reading new drive
JHEWAK
post Mar 27 2005, 19:29
Post #1





Group: Members
Posts: 13
Joined: 24-March 05
Member No.: 20885



I installed a new Drive (E) for my docs, moved all my music there, and now foobar can't play any of it.

I added the new directory in foobar, but I keep getting when I press play:


INFO (CORE) : startup time: 437 ms
INFO (CORE) : opening file for playback :
INFO (CORE) : location: "file://C:\Documents and Settings\Home\My Documents\My Music\Green_Day-American_Idiot_(Proper_Retail)-2004-XXL\Green_Day-American_Idiot_(Proper_Retail)-2004-XXL\03-green_day-holiday-xxl.mp3" (0)
ERROR (foo_output_std) : A device ID has been used that is out of range for your system.

Is the path somehow embedded in the music? How can I change the location in the info core?

Must I keep it on c?

Thanks for any help...

This post has been edited by JHEWAK: Mar 27 2005, 20:08
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2014 - 11:33