IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
transparency issue with skin
dirtyboy
post Feb 17 2006, 01:13
Post #1





Group: Members
Posts: 4
Joined: 16-February 06
Member No.: 27809



I'm making a skin(mostly cause I'm bored) anyway... I have no idea how to get the transparent gif to work properly. It looks like this. The area around her should be clear, as it is in any picture viewer, but as a skin it trails all over the place(#1) when I move it around with my mouse and the transparent background is black when it's still(#2.)

Anyone have any idea what to do?

Forgot... foo_look 1.10, foobar 0.8.3, windows XP

This post has been edited by dirtyboy: Feb 17 2006, 01:19
Go to the top of the page
+Quote Post
Risu Shikyo
post Feb 17 2006, 04:36
Post #2





Group: Members
Posts: 8
Joined: 9-February 06
Member No.: 27640



what program did you use to create the .gif?

and, if possible, try using a .png
Go to the top of the page
+Quote Post
dirtyboy
post Feb 17 2006, 06:22
Post #3





Group: Members
Posts: 4
Joined: 16-February 06
Member No.: 27809



QUOTE (Risu Shikyo @ Feb 16 2006, 11:36 PM)
what program did you use to create the .gif?

and, if possible, try using a .png
*

I used the gimp. And pngs look even worse.

I tried photoshop with the same result, but I only just exported it from the gimp as a .psd from an .xcf(gimps native format) and didn't create it with photoshop. (I'm beginning to detest photoshop, so you're going to have a hard time convincing me to start using it again tongue.gif )

The only thing I'm thinking is that it could have something to do with active desktop??, because I removed that from my system(with nlite), unless this is just a known issue with foo_look, or has to do with me coding the .ski file wrong, I don't know?? It's obvious it can grab the screen/background, but not "ungrab" it. blink.gif

This post has been edited by dirtyboy: Feb 17 2006, 06:37
Go to the top of the page
+Quote Post
Risu Shikyo
post May 2 2006, 08:50
Post #4





Group: Members
Posts: 8
Joined: 9-February 06
Member No.: 27640



QUOTE (dirtyboy @ Feb 16 2006, 11:22 PM) *
The only thing I'm thinking is that it could have something to do with active desktop??, because I removed that from my system(with nlite), unless this is just a known issue with foo_look, or has to do with me coding the .ski file wrong, I don't know?? It's obvious it can grab the screen/background, but not "ungrab" it. blink.gif

I might be able to help you a little better if you were to post a copy of the files that you've currently created, so that i could test them on my machine and check the coding of the files, otherwise i have no idea how to help you.
Go to the top of the page
+Quote Post
Gord
post May 2 2006, 09:50
Post #5





Group: Members
Posts: 83
Joined: 29-May 03
Member No.: 6877



I'm not sure foo_looks even supported transparency in 1.10. I am pretty sure by 2.1 it was in though.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2014 - 20:18