IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
columns_ui: switch between panels, [moved from General - (fb2k)]
fluppi
post May 26 2012, 00:30
Post #1





Group: Members
Posts: 2
Joined: 25-May 12
Member No.: 100158



Hi everyone,

Id like to update from foobar 0.9.6.9 to v1.1.

My old foobar config is very simple; it consits of two panels: a playlist panel and a album_list panel.
I can switch between them by clicking on a button, which is provided by Tabbed Panel Stack mod (foo_uie_tabs).
You can see it on my pictures.

But there is one Problem: Since I couldnt find a working version of foo_uie_tabs for foobar 1.1, Id like to know,
how I can realize this function on a different way.

It would be really cool, if someone could help me. smile.gif

best regards
fluppi

p.s.: sorry for my bad english, its not my mother tongue biggrin.gif




This post has been edited by fluppi: May 26 2012, 00:50
Go to the top of the page
+Quote Post
lvqcl
post May 26 2012, 08:44
Post #2





Group: Developer
Posts: 3208
Joined: 2-December 07
Member No.: 49183



version 0.2.6: http://tmp.reharmonize.net/foobar/foo_uie_tabs_0.2.6.zip
Does it work?
Go to the top of the page
+Quote Post
Mr.Duck
post May 26 2012, 12:50
Post #3





Group: Members
Posts: 80
Joined: 26-March 09
Member No.: 68393



Make 2 separate Columns UI configs and then make a button to swap between them?
Go to the top of the page
+Quote Post
fluppi
post May 26 2012, 18:20
Post #4





Group: Members
Posts: 2
Joined: 25-May 12
Member No.: 100158



Thanks for your answers.

I tried Tabbed Panel Stack mod 0.2.6 and it works fine.

But now i did it like Mr.Duck suggested; so i dont need foo_uie_tabs anymore.

Thank you very much, both of you! smile.gif

This post has been edited by fluppi: May 26 2012, 18:20
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2014 - 23:59