IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
Some albums are not recognized or listed (file corrupted or missing), was: "A quick question..." (TOS #6)
Old Audiophile
post Nov 28 2012, 22:47
Post #1





Group: Members
Posts: 1
Joined: 28-November 12
Member No.: 104828



I don't think that this is a question for tech support, it maybe user error. I have been using Foobar 2000 v 1.1.15 now for at least 3 years now and never had this problem. Maybe another user can tell me what is happening. I rip all my CDs to aif files with dbpoweramp and use Foobar 2000 for playback with both headphones and and 2 channel stereo, and add all the folders (albums) to iTunes for use with my iPod in my car. Lately I find that when Foobar recognizes the album and places it in its album list all the songs are not recognized and not listed. When I go to the music folder(in windows 7) the songs are there but when I click on the song to play the song Foobar say the file is either corrupter or missing. The song will play in iTunes and if I burn a CD the song is there. This does not happen to every album, just once in a while. Does anyone know what is occuring, I really don't want to rip alot of CDs again. Thanking you in advance for your help. Bill.
Go to the top of the page
+Quote Post
seehear
post Feb 14 2013, 09:26
Post #2





Group: Members
Posts: 4
Joined: 14-February 13
Member No.: 106627



QUOTE (Old Audiophile @ Nov 28 2012, 16:47) *
I don't think that this is a question for tech support, it maybe user error. I have been using Foobar 2000 v 1.1.15 now for at least 3 years now and never had this problem. Maybe another user can tell me what is happening. I rip all my CDs to aif files with dbpoweramp and use Foobar 2000 for playback with both headphones and and 2 channel stereo, and add all the folders (albums) to iTunes for use with my iPod in my car. Lately I find that when Foobar recognizes the album and places it in its album list all the songs are not recognized and not listed. When I go to the music folder(in windows 7) the songs are there but when I click on the song to play the song Foobar say the file is either corrupter or missing. The song will play in iTunes and if I burn a CD the song is there. This does not happen to every album, just once in a while. Does anyone know what is occuring, I really don't want to rip alot of CDs again. Thanking you in advance for your help. Bill.


I am having same problem since new installation on Win 7 64 Bit and Foobar 1.2.3. None of HDtracks AIF file work.

This post has been edited by seehear: Feb 14 2013, 09:26
Go to the top of the page
+Quote Post
seehear
post Feb 14 2013, 19:59
Post #3





Group: Members
Posts: 4
Joined: 14-February 13
Member No.: 106627




I solved my issue by rolling back to 1.1.15. My AIF files played fine in JRiver but wouldn't play in foobar 1.2.x. I was lucky to find the old version on one of my other drives - I couldn't find a source online for legacy versions of Foobar...
Go to the top of the page
+Quote Post
EpicForever
post Feb 14 2013, 20:07
Post #4





Group: Members
Posts: 652
Joined: 14-September 11
From: Szczecin, PL
Member No.: 93712



Maybe it's related with this issue?

http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=99037
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 19th April 2014 - 19:43