IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> foobar2000 General Forum Rules

This is NOT a tech support forum.
Tech support questions go to foobar2000 Tech Support forum instead.

See also: Hydrogenaudio Terms of Service.

 
Reply to this topicStart new topic
f2k 0.9.5b1 request - Activate Now Playing
mscava
post Oct 22 2007, 18:03
Post #1





Group: Members
Posts: 13
Joined: 12-May 07
Member No.: 43403



Hello, I'm missing function, that is a part of the Columns UI. It's called "Activate Now Playing" and it was really useful. It transfered focus onto song that was being played, if the playlist still existed. Any plans for implementing this one?

Thanks

EDIT: I'm sorry, I must've overlooked the thread below... It's already been discussed sad.gif

This post has been edited by mscava: Oct 22 2007, 18:05
Go to the top of the page
+Quote Post
Frank Bicking
post Oct 22 2007, 18:05
Post #2





Group: Super Moderator
Posts: 1823
Joined: 24-July 02
Member No.: 2776



Double-clicking on the status bar focuses the currently playing track.


--------------------
foobar2000.audiohq.de
Go to the top of the page
+Quote Post
Lyx
post Oct 22 2007, 18:05
Post #3





Group: Members
Posts: 3353
Joined: 6-July 03
From: Sachsen (DE)
Member No.: 7609



Already implemented. Doubleclick statusbar.


--------------------
I am arrogant and I can afford it because I deliver.
Go to the top of the page
+Quote Post
Olaf101
post Oct 22 2007, 18:06
Post #4





Group: Members
Posts: 15
Joined: 12-April 02
Member No.: 1756



Just duble-click the Statusbar of fb2k, et voila! smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
mscava
post Oct 22 2007, 18:08
Post #5





Group: Members
Posts: 13
Joined: 12-May 07
Member No.: 43403



Am I able to bind a key to it?
Go to the top of the page
+Quote Post
mscava
post Oct 22 2007, 18:20
Post #6





Group: Members
Posts: 13
Joined: 12-May 07
Member No.: 43403



thanks... works now smile.gif really good job with this release

This post has been edited by mscava: Oct 22 2007, 18:37
Go to the top of the page
+Quote Post
kjoonlee
post Oct 22 2007, 19:54
Post #7





Group: Members
Posts: 2526
Joined: 25-July 02
From: South Korea
Member No.: 2782



Yes, you can bind it to a key.

Type: [ context / now playing ]
Action: Highlight in Current Playlist

Works in 0.9.4.x and 0.9.5 beta 1.


--------------------
http://blacksun.ivyro.net/vorbis/vorbisfaq.htm
Go to the top of the page
+Quote Post
kjoonlee
post Oct 22 2007, 20:36
Post #8





Group: Members
Posts: 2526
Joined: 25-July 02
From: South Korea
Member No.: 2782



Oh well, maybe not. It only works if the playing song is in the current playlist.


--------------------
http://blacksun.ivyro.net/vorbis/vorbisfaq.htm
Go to the top of the page
+Quote Post
eezip
post Oct 24 2007, 07:44
Post #9





Group: Members
Posts: 21
Joined: 23-October 07
From: Southern CA, USA
Member No.: 48135



In a similar vein, how about adding an option to change the text color of the currently playing song. So under Preferences > Display > Default UI > Colors and Fonts, add another entry in the Colors section for Currently Playing, or something similar. That way the currently playing song can be differentiated and you don't have to click on the status bar to see the currently playing song if it's visible in the playlist. Now that I think about it, if foobar is on top you probably have the song in the window title, but Winamp highlighted the currently playing song and I liked that feature.
Go to the top of the page
+Quote Post
dubpistol
post Oct 26 2007, 08:44
Post #10





Group: Members
Posts: 176
Joined: 15-October 02
From: Camelot
Member No.: 3550



QUOTE (eezip @ Oct 24 2007, 08:44) *
In a similar vein, how about adding an option to change the text color of the currently playing song. So under Preferences > Display > Default UI > Colors and Fonts, [...]


I just wanted to write the same featurequest. I like a different color for playing (and another for paused) track more than this new symbol.

The second request: Set focus on Playlist View. I like working with keyboard. And before facets i never used much panels/elements. Now I have to press the tab-key to often, to jump to Playlist.
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2014 - 09:19