IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Windows Classic Blue Buttons...
JGray
post Oct 24 2005, 19:42
Post #1





Group: Members
Posts: 9
Joined: 20-September 05
Member No.: 24588



My first attempt. : )

Similar color scheme to the Windows Classic background.



This post has been edited by JGray: Nov 17 2005, 20:21
Go to the top of the page
+Quote Post
claW
post Oct 26 2005, 14:05
Post #2





Group: Members
Posts: 9
Joined: 23-October 05
Member No.: 25297



thx for this submission... still very nice in my foobar and the ms visual style too smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
TZOTZIOY
post Nov 11 2005, 00:24
Post #3





Group: Members
Posts: 18
Joined: 4-October 01
From: original Athens
Member No.: 198



QUOTE (JGray @ Oct 24 2005, 09:42 PM)

*

so how one uses these buttons?
Go to the top of the page
+Quote Post
JGray
post Nov 11 2005, 13:34
Post #4





Group: Members
Posts: 9
Joined: 20-September 05
Member No.: 24588



QUOTE (TZOTZIOY @ Nov 10 2005, 06:24 PM)
QUOTE (JGray @ Oct 24 2005, 09:42 PM)

*

so how one uses these buttons?
*


Columns UI

http://music.morbo.org/columns.php
Go to the top of the page
+Quote Post
Beavis04
post Nov 12 2005, 02:08
Post #5





Group: Members
Posts: 72
Joined: 5-November 05
Member No.: 25573



I've installed these sucessfully but I can't get the transparency working, any ideas anyone?
Go to the top of the page
+Quote Post
Beavis04
post Nov 13 2005, 06:00
Post #6





Group: Members
Posts: 72
Joined: 5-November 05
Member No.: 25573



Anyone? I've got a huge square white outline around the buttons...*help* crying.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
JGray
post Nov 14 2005, 22:00
Post #7





Group: Members
Posts: 9
Joined: 20-September 05
Member No.: 24588



QUOTE (Beavis04 @ Nov 13 2005, 12:00 AM)
Anyone? I've got a huge square white outline around the buttons...*help*  crying.gif
*


Download .png

Try this one. I guess imageshack screwed it up.
Go to the top of the page
+Quote Post
Beavis04
post Nov 14 2005, 23:07
Post #8





Group: Members
Posts: 72
Joined: 5-November 05
Member No.: 25573



I can't get to that link, hotlinking has been disabled. It's ok though, I opened up the original button set you posted and the alpha channels are working properly I just can't seem to get it working in FB2k. I'll figure it out though...
Go to the top of the page
+Quote Post
snooze
post Nov 20 2005, 14:59
Post #9





Group: Members
Posts: 25
Joined: 17-November 05
Member No.: 25814



i have no clue how to apply that png theme to the play buttons in fb2k, too. any help is welcome.
Go to the top of the page
+Quote Post
ANT
post Nov 20 2005, 15:18
Post #10





Group: Members
Posts: 19
Joined: 13-November 05
Member No.: 25737



there is no problem with the image submitted by JGray.
I downloaded it, cut it in several images (stop.png, stop_hover.png, etc), and customized the buttons in Column_ui. No transparency problem (I am under XP, maybe with 2000 it's different), and also no mask specified in the button customisation dialog.
Go to the top of the page
+Quote Post
snooze
post Nov 20 2005, 20:53
Post #11





Group: Members
Posts: 25
Joined: 17-November 05
Member No.: 25814



i still have no clue how to apply that stuff.


hm, searching on for it smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2014 - 09:15