IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Closed TopicStart new topic
foo_browser, Playlist Tree break off
Haggis
post Mar 31 2006, 05:01
Post #151





Group: Members
Posts: 46
Joined: 28-February 03
Member No.: 5232



Working really well. Would it make sense to have ENTER do the same thing as a double-click when a browser pane is focused? It would help when using keyboard navigation.
Go to the top of the page
+Quote Post
Insolent
post Mar 31 2006, 06:34
Post #152





Group: Members
Posts: 274
Joined: 17-May 04
From: QLD, Australia
Member No.: 14136



QUOTE (cwbowron @ Mar 31 2006, 10:15 AM)
Changing the selection color requires overriding some of the functionality of the list view so I doubt that is going to happen anytime soon...
*

Oh well. sad.gif

Also, there is an extremely annoying bug with the horizontal scrollbar. I have the panel resized so it shouldn't be there (ie: the panel is wide enough to fit the contents in without scrolling). However, as soon as I restart foobar its back. If I resize the panel, even 1px, it'll disappear until I restart again.


--------------------
</signature>
Go to the top of the page
+Quote Post
Anas
post Mar 31 2006, 12:35
Post #153





Group: Members
Posts: 466
Joined: 9-May 05
From: Deutschland
Member No.: 21968



Did I miss something or isn't it possible to use for example %<genre>% to display tracks with multiple tag values seperatly for each of the multiple values.
Example: a genre tags contains the multiple values Metal\Death\Technichal and is displayed in the genre panel under Metal as well as under Death and Technichal instead of displaying it under Metal, Death, Technichal.
Hope you got me and it's possible to implement if it isn't yet.
Go to the top of the page
+Quote Post
lav-chan
post Mar 31 2006, 13:57
Post #154





Group: Members
Posts: 358
Joined: 6-March 04
From: Iowa
Member No.: 12503



You use 'genre' (instead of '%genre%').


--------------------
~
Go to the top of the page
+Quote Post
Anas
post Mar 31 2006, 14:06
Post #155





Group: Members
Posts: 466
Joined: 9-May 05
From: Deutschland
Member No.: 21968



Aaaah, thanks. That did it.
Go to the top of the page
+Quote Post
alphaex32
post Mar 31 2006, 17:39
Post #156





Group: Members
Posts: 327
Joined: 28-July 04
Member No.: 15832



I just got an idea. If you look at musikcube, it uses a similar browser system. What I like about it, though, is that when you click on the panel headers you can change them. So, for example I could change to any one of the five presets quickly. Also, speaking of presets, it would be nice if we could define more than the 5 presets and give us a way to quickly rearrange them. You could use a listbox, for example, in the settings dialogue with all of the panel presets.
Go to the top of the page
+Quote Post
muzgus
post Mar 31 2006, 20:55
Post #157





Group: Members
Posts: 10
Joined: 30-March 06
Member No.: 29013



What about adding an option *not* to show the entire library at the begening, but the playlist that was used when foobar was closed?
Go to the top of the page
+Quote Post
AsD
post Mar 31 2006, 22:32
Post #158





Group: Members
Posts: 49
Joined: 17-November 03
Member No.: 9884



Great idea, i want that too...
...and dont forget border styles and an option to turn off horizontal scrollbars if isnt much to ask.

This post has been edited by AsD: Apr 1 2006, 00:03


--------------------
Excuse my English
Go to the top of the page
+Quote Post
lav-chan
post Mar 31 2006, 22:38
Post #159





Group: Members
Posts: 358
Joined: 6-March 04
From: Iowa
Member No.: 12503



If i remember right, i think someone asked about saving states between sessions for the album list or something like that, and the developer basically said that that was too hard to be worth it.


--------------------
~
Go to the top of the page
+Quote Post
cwbowron
post Mar 31 2006, 22:47
Post #160





Group: Members
Posts: 863
Joined: 15-November 04
From: East Lansing,MI
Member No.: 18153



QUOTE (AsD @ Mar 31 2006, 04:32 PM)
...and dont forget border styles and an option to turn off horizontal scrollbars if isnt much to ask.


listviews dont have an option to turn off the horizontal scroll without overriding some functionality, so it probably isnt going to happen...


--------------------
There used to be a link to my website here.
Go to the top of the page
+Quote Post
AsD
post Apr 1 2006, 00:02
Post #161





Group: Members
Posts: 49
Joined: 17-November 03
Member No.: 9884



Ok, but i have an idea. What about saving the headers size. If i change the size of the header soo it doesnt goes under the vertical scrollbar then the horizontal scrollbar will never show up.

I hope you can understand my terrible inglish...

This post has been edited by AsD: Apr 1 2006, 00:02


--------------------
Excuse my English
Go to the top of the page
+Quote Post
lav-chan
post Apr 1 2006, 03:56
Post #162





Group: Members
Posts: 358
Joined: 6-March 04
From: Iowa
Member No.: 12503



If that's reasonably possible that sounds like an awesome idea, actually. I didn't even know you could resize the headers 'til just now.


--------------------
~
Go to the top of the page
+Quote Post
Sauceman
post Apr 1 2006, 07:27
Post #163





Group: Members
Posts: 8
Joined: 29-March 06
Member No.: 28951



Am I doing something wrong...

I add a directory to the "*browser*" playlist, it successfully adds all of my mp3's. Nothing is shown in the foo_browser Artist window. I click away from the *browser* playlist, then click back...and all my files disappear.

Wtf?
Go to the top of the page
+Quote Post
fabiospark
post Apr 1 2006, 08:59
Post #164





Group: Members
Posts: 472
Joined: 16-February 05
Member No.: 19881



QUOTE (Sauceman @ Apr 1 2006, 08:27 AM)
Am I doing something wrong...

I add a directory to the "*browser*" playlist, it successfully adds all of my mp3's. Nothing is shown in the foo_browser Artist window. I click away from the *browser* playlist, then click back...and all my files disappear.

Wtf?
*

The *browser* playlist is the destination of the tracks (files) you choose clicking into the browser panels.
If you want to choose a playlist (instead of the FB library) as the source FOR the browser panels, you have to add your dir (or files) into another playlist (call it "Browser source", if you like), select all files in it and then use the context menu item "browse". Then, the panels will be populated with only the content of your "browser source" playlist and when you click on items in the panels their content will be sent to the *browser* playlist.
Go to the top of the page
+Quote Post
wortels
post Apr 1 2006, 19:07
Post #165





Group: Banned
Posts: 170
Joined: 8-July 04
Member No.: 15154



for the fourth time now...foo_browser shows horizontal scroll bars even if there is no need for them...even in an extreme secnario

add only one panel on top for artist
add another panel below it 'playlist view'

the bug appears randomly...just shutdown foobar and start again...keep doing that and you will see the bug...

Please someone confirm this...its really irrittating...cause you have to change the column width very slightly and the horizontal bars are gone....


Thanks

Example:


This post has been edited by aliumalik: Apr 1 2006, 19:18
Go to the top of the page
+Quote Post
cwbowron
post Apr 1 2006, 19:14
Post #166





Group: Members
Posts: 863
Joined: 15-November 04
From: East Lansing,MI
Member No.: 18153



QUOTE (aliumalik @ Apr 1 2006, 01:07 PM)
for the fourth time now...foo_browser shows horizontal scroll bars even if there is no need for them...even in an extreme secnario

add only one panel on top for artist
add another panel below it 'playlist view'

the bug appears randomly...just shutdown foobar and start again...keep doing that and you will see the bug...

Please someone confirm this...its really irrittating...cause you have to change the column width very slightly and the horizontal bars are gone....
*


Yes, I know... You've mentioned it four times...

Show some patience... I know what the problem is and it will be fixed in the next release... Next time you feel it necessary to complain about something 4 times, dont... I just might not fix to spite you...


--------------------
There used to be a link to my website here.
Go to the top of the page
+Quote Post
AsD
post Apr 1 2006, 19:17
Post #167





Group: Members
Posts: 49
Joined: 17-November 03
Member No.: 9884



QUOTE (lav-chan @ Mar 31 2006, 06:38 PM)
If i remember right, i think someone asked about saving states between sessions for the album list or something like that, and the developer basically said that that was too hard to be worth it.
*

Dont have to save states between sessions, just not to remplace the playlist at the begining.

This post has been edited by AsD: Apr 1 2006, 19:18


--------------------
Excuse my English
Go to the top of the page
+Quote Post
wortels
post Apr 1 2006, 19:20
Post #168





Group: Banned
Posts: 170
Joined: 8-July 04
Member No.: 15154



QUOTE (cwbowron @ Apr 1 2006, 11:14 PM)
QUOTE (aliumalik @ Apr 1 2006, 01:07 PM)
for the fourth time now...foo_browser shows horizontal scroll bars even if there is no need for them...even in an extreme secnario

add only one panel on top for artist
add another panel below it 'playlist view'

the bug appears randomly...just shutdown foobar and start again...keep doing that and you will see the bug...

Please someone confirm this...its really irrittating...cause you have to change the column width very slightly and the horizontal bars are gone....
*


Yes, I know... You've mentioned it four times...

Show some patience... I know what the problem is and it will be fixed in the next release... Next time you feel it necessary to complain about something 4 times, dont... I just might not fix to spite you...
*




Heh...didn't mean to offend you...just that no one confirmed it so i thought either no one read or I was the only one with the problem....maybe someone confirmed but I didn't read through properly biggrin.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
lav-chan
post Apr 1 2006, 19:47
Post #169





Group: Members
Posts: 358
Joined: 6-March 04
From: Iowa
Member No.: 12503



I actually confirmed it (post 90). :bobomb:


--------------------
~
Go to the top of the page
+Quote Post
FAK7OR
post Apr 1 2006, 21:56
Post #170





Group: Members
Posts: 8
Joined: 22-December 03
Member No.: 10622



Is there some way I can get some sort of "Library View" listing all folders in my music "Database". I used this feature in the old "playlist tree" plugin to display / get quick accessto my latest tracks which I store in a seperate folder.

Sorry if this has been up before. I tried searching but couldnt find anything related in the newer threads.

This post has been edited by FAK7OR: Apr 1 2006, 21:57
Go to the top of the page
+Quote Post
Anas
post Apr 2 2006, 10:55
Post #171





Group: Members
Posts: 466
Joined: 9-May 05
From: Deutschland
Member No.: 21968



@FAK7OR I think this thread is what you're looking for: http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=42912.
Go to the top of the page
+Quote Post
FAK7OR
post Apr 2 2006, 14:12
Post #172





Group: Members
Posts: 8
Joined: 22-December 03
Member No.: 10622



QUOTE (Anas @ Apr 2 2006, 01:55 AM)
@FAK7OR I think this thread is what you're looking for: http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=42912.
*


That was spot on, exactly what I was looking for. Many thanks. Don't know how I missed the link at the bottom of the components page.

(In case someone else needs it: http://music.morbo.org/components.php)
Go to the top of the page
+Quote Post
tgoose
post Apr 2 2006, 14:28
Post #173





Group: Members
Posts: 407
Joined: 12-April 05
Member No.: 21399



QUOTE (cwbowron @ Mar 31 2006, 10:47 PM)
QUOTE (AsD @ Mar 31 2006, 04:32 PM)
...and dont forget border styles and an option to turn off horizontal scrollbars if isnt much to ask.


listviews dont have an option to turn off the horizontal scroll without overriding some functionality, so it probably isnt going to happen...
*


Would it not be possible to just crop the titles when they get to a length that would create scrollbars? Sorry if that's blindingly obvious and already been said, but it ocurred to me just now smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post
AsD
post Apr 2 2006, 15:00
Post #174





Group: Members
Posts: 49
Joined: 17-November 03
Member No.: 9884



...or maybe better, automatically resize the headers.


--------------------
Excuse my English
Go to the top of the page
+Quote Post
Eric
post Apr 2 2006, 16:49
Post #175





Group: Members
Posts: 17
Joined: 6-May 05
Member No.: 21909



Hi,
thanks for this plugin.
I've just downloaded the 1.0.9.
I would like to have a panel per file extension, so I had %_filename_ext% as format for the 5th panel in browser configuration. But I does not do what I would like. How can I do that?
(I would like to have the categories MP3, MPC, OGG, etc)

Furthermore, would it be possible to optimize the refresh when foobar is loaded and the plugin is set to "automatically activate" ? I mean to load the lists of the browser in another thread, so that foobar can be used without waiting for this loading?

This post has been edited by Eric: Apr 2 2006, 16:57
Go to the top of the page
+Quote Post

32 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th April 2014 - 06:32